LA LLEI DEL PÈNDOL

LA LLEI DEL PÈNDOL (Libro en papel)

20,00 €
IVA incluido
Editorial:
EDI COLUMNA EDICIONS LLIBRES I COMUNICACIO
Año de edición:
Materia
Economia
ISBN:
978-84-664-1022-9
Colección:
No ficció

Disponibilidad:

  • Atenea OrihuelaSin existencias. Disponible en 3-7 días si hay stock en proveedor
  • Atenea MurciaSin existencias. Disponible en 3-7 días si hay stock en proveedor
20,00 €
IVA incluido

Després d’una dècada de gran expansió econòmica generalitzada hem passat a un col•lapse de les finances globals. Una situació que popularment anomenem la llei del pèndol: el pas d’un creixement imparable a una crisi econòmica.


Anton Gasol, un dels economistes més prestigiosos del nostre país, explica de manera planera com s’ha arribat a aquesta situació, què cal fer per recuperar la confiança en les institucions financeres i quines mesures s’han de prendre per sortir d’aquest malson.


La llei del pèndol és un llibre que, a més, tracta molts altres temes de la nostra realitat personal i la del món en què vivim per subratllar la importància de l’economia en les qüestions més quotidianes.

Anton Gasol Magriñà (Cervià de les Garrigues, 1949) és doctor en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de Barcelona, màster en Assegurances per l’INESE i diplomat en Comunitats Europees.


És economista de La Caixa, amb una llarga trajectòria en formació de personal, servei d’estudis, control de gestió, e-business i, actualment, director de seguiment sectorial del risc. També és interventor de la Junta de Govern del Col•legi d’Economistes de Catalunya i president de la comissió d’economia sectorial.


Com a articulista, conferenciant i autor d’algunes publicacions, cal destacar d’entre els seus darrers llibres Tal com jo ho veig: ciutadans i economia, avui (2004) i La industria bancaria en el marco de basilea II (2006, Premi Joan Sardà Dexeus).