LA MÚSICA DEL SILENCI

LA MÚSICA DEL SILENCI (Libro en papel)

12,90 €
IVA incluido
Sin existencias en librería
Editorial:
ROSA DELS VENTS (PLAZA & JANES CATALA)
Año de edición:
Materia
Lecturas idiomas
ISBN:
978-84-15961-56-7
Páginas:
144

Disponibilidad:

  • Atenea OrihuelaSin existencias en librería
  • Atenea MurciaSin existencias en librería
12,90 €
IVA incluido
Sin existencias en librería
Sin existencias en librería
Añadir a la cesta

La Universitat, el baluard del coneixement, atrau les ments més brillants, que hi van per aprendre els misteris de ciències com l'artifici i l'alquímia. Però sota els seus edificis i les seves aules concorregudes hi ha un món en penombra, l'existència del qual només uns pocs coneixen.

En aquest laberint de túnels antics, de sales i estances abandonades, d'escales serpentejants i de passadissos mig derruïts viu l'Auri. Temps enrere va ser una alumna de la Universitat. Ara té cura del Món Amagat, per a ella un lloc acollidor, meravellós, on es podria passar una eternitat mirant. Ha après que hi ha misteris que no s'han de remoure; és millor deixar-los en pau i estalvis. Ja no es deixa enganyar per la lògica en la qual tant confien al món de dalt: l'Auri sap reconèixer els perills subtils i els noms oblidats que s'amaguen sota la superfície de les coses.

La música del silenci és una història lírica i evocadora que ofereix als lectors d'El nom del vent i El temor d'un home savi l'oportunitat de veure aquest món a través de l'Auri, un dels seus personatges favorits, i d'aprendre allò que fins ara només ella sabia....

Otros libros del autor