ULLS D'ANNIBAL, ELS

ULLS D'ANNIBAL, ELS (Libro en papel)

PREMI CARLEMANY 2002

16,00 €
IVA incluido
Editorial:
EDI COLUMNA EDICIONS LLIBRES I COMUNICACIO
Año de edición:
Materia
Novela historica
ISBN:
978-84-664-0263-7
Páginas:
274
Colección:
Clàssica

Disponibilidad:

  • Atenea OrihuelaSin existencias. Disponible en 3-7 días si hay stock en proveedor
  • Atenea MurciaSin existencias. Disponible en 3-7 días si hay stock en proveedor
16,00 €
IVA incluido

En la Roma dels primers temps la dona no tenia cap dret: era considerada una propietat i el matrimoni era sols un contracte per tenir-hi fills. Així i tot, en privat, la dona es va convertir en un suport de l'home i en el centre d'un poder silenciós i secret que influïa en les grans decisions.

Aquesta és la història d'Ariadna, una dona d'ulls foscos i misteriosos com la nit, i de Sinesi, el filòsof que era capaç de llegir als ulls i despullar les ànimes i que va descobrir que Ariadna guardava dintre seu tot un univers, amagat darrere del misteri de la seva mirada.

Una història en què l'amor amb majúscules pren un lloc preponderant, en què Roma va perdre quatre batalles consecutives contra Anníbal a causa d'uns ulls i en què es va refer mercès a un amor net i pur.

És també la història en què el jove Publi Corneli Escipió, que esdevindria el més gran dels generals romans, va aprendre que els ulls són la porta que ens permet veure dins l'ànima i atrapar els sentiments.

El nom d'Anníbal ha passat a la història de la mà dels elefants, però, un cop llegida aquesta novel·la, potser oblidarem els elefants i pensarem més en els sentiments i en els ulls. Uns ulls enamorats de debò.

Otros libros del autor